Gratis?

Ook een gratis professioneel bezwaarschrift en taxatierapport voor u? Ook meer kans van slagen om uw wozwaarde sterk te verlagen?

Ikmaakbezwaar gaat inderdaad voor u kosteloos aan het werk. Wij maken het bezwaarschrift en taxatierapport voor u en dienen dit bij voor u bij de gemeente in. Dit alles kost u helemaal niets!

Als het bezwaarschrift (geheel of gedeeltelijk) wordt toegewezen, betaalt de gemeente een (wettelijk bepaalde) onkostenvergoeding aan ons uit. Mocht het bezwaar of beroep uiteindelijk toch worden afgewezen, dan nemen wij dit verlies voor onze rekening. U zult nooit worden geconfronteerd met enige kosten van ons gedurende de gehele procedure!

Mocht het nodig zijn, dan gaan wij in overleg met u in beroep bij de rechtbank, of in hoger beroep bij het gerechtshof (het Hof). Ook hier zijn voor u geen kosten verbonden!

Door onze jarenlange ervaring, expertise en efficiënte werkwijze kunnen we onze hoge dienstverlening in stand houden met de vergoedingen die we van de gemeenten ontvangen.

Zo kunnen we voor u, nu en in de toekomst, gratis bezwaar blijven maken!

gratis