Veelgestelde vragen

Maakt ikmaakbezwaar.nl echt kosteloos bezwaar?

Ikmaakbezwaar gaat voor u echt kosteloos aan het werk. Wij maken het bezwaarschrift en eventueel taxatierapport voor u en dienen dit bij voor u bij de gemeente in. Dit alles kost u helemaal niets!

Als het bezwaarschrift (geheel of gedeeltelijk) wordt toegewezen, betaalt de gemeente een (wettelijk bepaalde) onkostenvergoeding aan ons uit. Mocht het bezwaar of beroep uiteindelijk toch worden afgewezen, dan nemen wij dit verlies voor onze rekening. U zult nooit worden geconfronteerd met enige kosten van ons gedurende de gehele procedure!

Mocht het nodig zijn, dan gaan wij in overleg met u in beroep bij de rechtbank, of in hoger beroep bij het gerechtshof (het Hof). Ook hier zijn voor u geen kosten verbonden!

Door onze jarenlange ervaring, expertise en efficiënte werkwijze kunnen we onze hoge dienstverlening in stand houden met de vergoedingen die we van de gemeenten ontvangen.

Zo kunnen we voor u, nu en in de toekomst, gratis bezwaar blijven maken!

 

Machtiging

Ik heb me aangemeld via de website, maar ontvang een e-mail dat ik alsnog een machtiging moet ondertekenen. Hoe zit dat?

Ikmaakbezwaar.nl gaat namens u bezwaar maken. Hiertoe moet u ons machtigen. Om aan de gemeente te kunnen aantonen dat we u mogen vertegenwoordigen hebben we de machtiging nodig. Deze kan u ondertekend mailen naar info@ikmaakbezwaar.nl (graag inscannen of foto’s met uw mobiel maken). Uiteraard kunt u de machtiging ook kosteloos naar het Antwoordnummer toezenden welke op de machtiging staat vermeldt. Denkt u er aan de machtiging tijdig in te sturen? Alvast dank!